STIB logo aukt 2STIB logo aukt 2
STIB logo aukt 2

 OM OSS

Gästriklands Byggnadsställningar AB drivs av Håkan Jansson, 3:e generationens ställningsentreprenör, med anor från 1964.

Vi utgår från Gävle, med ett arbetsområde som täcker stora delar av Mellansverige från Sundsvall till Stockholm, Gävle till djupaste Dalarna.

Personal är utbildad enligt vad uppdraget kräver. Bl.a. särskild utbildning för ställningsmontörer, ID06, Säkra vattenvägar, SSG entré och Arbete på väg, med mer.
oldieoldie
oldie
stibstib
stib
sveriges byggindustriersveriges byggindustrier
sveriges byggindustrier

Medlemskap i STIB (Ställningsentreprenörerna)

Gästriklands byggnadsställningar har vart medlemmar i STIB, ställningsentreprenörerna sedan 2000. STIB är en rikstäckande branschorganisation som tillvaratar medlemmarnas intressen, genom utbildningar, lobbyverksamhet och utveckling inom branschen. Genom att vara en del av STIB har vi möjlighet till kompetenshöjning hos samtliga medarbetare, vilket i sin tur borgar för en säkrare arbetsmiljö för kunden.

Auktorisation STIB

STIBs auktorisationsnämnden består av beställare inom byggföretag, anläggningsentreprenörer och industrier. Anlitar ni ett auktoriserat företag så vet ni att det är utbildad personal som monterar era ställningar och att de monteras enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer och föreskrifter.

Gästriklands Byggnadsställningar har varit Auktoriserat sedan 2005.

Besök gärna STIB:s hemsida på http://www.stib.a.se/ för att se vilka kriterier som krävs för att uppnå auktorisation, och se om det företag som du anlitar idag är auktoriserat.


Medlemskap i BI Sveriges Byggindustrier

Sveriges byggindustrier värnar om god affärssed och kvalitet inom byggandet.